10 ק"ג של סמי פיצוציות בשלבי אריזה והכנה שונים נמצאו על ידי בלשי תחנת באר שבע בדירת החשוד בה ערכו חיפוש אתמול לאחר שעצרו אותו וברכבו נמצאו שקיות "נייס גאי" במשקל של 256 ג"ר.
אתמול במהלך פעילות יזומה של בלשי תחנת באר שבע בפיקודו של רס"ר נתי ביטון הם הבחינו ברכב חשוד והורו לנהג בחור בשנות ה- 30 לחייו
תושב באר שבע לעצור בצד. במהלך חיפוש שנערך ברכב נמצאו 256 גר' של סמי פיצוציות נייס גאי וכן מפתח לדירה.
הבלשים נגשו לדירה יחד איתו ושם נמצאו 10 ק"ג של סמי פיצוציות בשלבי אריזה וייצור שונים, וכן משקל דיגיטלי.
החשוד הועבר לחקירה בתחנת משטרת באר שבע, במהלך חקירתו הכחיש קשר לסמי הפיצוציות שנמצאו ברכבו ובבית בו נערך החיפוש.
היום הובא להארכת מעצר.
סנ"צ אילן שושן סמת"ח באר שבע ציין כי סמי הפיצוציות מסוכנים מאוד והורגים, וכי אומנם הם משווקים בשווקים בשמות שונים אך בסופו של דבר מדובר בחומרים כימיקלים מסוכנים שמכינים אותם ללא כל פיקוח.
עוד הוא ציין כי מדובר בתופעה חמורה ומדאיגה וכי המשטרה שמה דגש על אכיפה ומניעה רב תחומית תוך שיתוף פעולה עם מערכות החינוך, משרד הבריאות, רשויות מקומיות ועוד .

ש.עצמון
כתב לעינייני משטרה











